Божа сила

Божа сила

Blog Hits: 491

Яка безмірна велич Його сили в (щодо) нас, що віруємо? Це питання, яке варто таки розглянути. Так багато християн прагнуть демонстрації Божої сили в неправильний спосіб.

Звичайно, ми можемо бачити силу в зціленні та у звільненні від демонізму. Ми можемо бачити силу в затьмаренні крихкої, слабкої людини для використання як могутнього проповідника чи вчителя; але безмірна велич Його сили - це Божа сила, яка змушує нас через любов бути єдиними з Христом і один з одним у Спільному тілі Ісуса Христа.

Якщо уважно прочитати Послання до Ефесян 0115-21, починає з’являтися прекрасна картина. Все те, що Отець зробив для Христа, було для нас! Його сила стосовно нас була випрацьована в Христі, і тоді ми були просто прийняті в Нього! "Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, що нас У ХРИСТІ поблагословив усяким благословенням духовним у небесах" (Еф.0103)!

Божа сила - це Його здатність любов’ю завести мене прямо в Ісуса Христа як окремого члена Його Спільного тіла. Все, Ким є Ісус Христос, і ми є як члени Його Тіла (1Ів.0417). Усі благословіння, сила, могутність, мудрість, співчуття та слава, які належать виключно Христу, вільно розділено з нами. "На хвалу слави благодаті Своєї, якою Він обдарував нас в Улюбленім" (Еф.0106). Це і є безмірна велич Його сили щодо нас, що віруємо.

Пастор Карл Генрі Стівенс
Print