Рішення окремо від Бога

Рішення окремо від Бога

Blog Hits: 525
Пастор Карл Генрі Стівенс

Скільки порадників дають свою оцінку за баченням та розумом і ніколи не чекають на Бога, щоб Він відновив їх силою Його досконалої волі?

Вони ніколи не вважають на суверенітет Бога, оскільки беруть на себе право судити відповідно до власного розуміння букви Божого Слова. Кожен випадок, коли йдеться про Божу дитину, також включає план. Наша порада за баченням може відвести людину від суверенного плану Бога, пересвідченого через віру.

Якщо однин з партнерів у шлюбі не є спасенним, інший може бути примушений неправильною порадою підкорюватись йому постійно. Радник, який дає таку пораду, не дотримується Божого Слова. Біблія говорить, що коли Христос є головою чоловіка, тоді чоловік є головою жінки (1Кор.1103). Божа природа ніколи не підкориться Адаму. Чоловік або дружина, котрі віддали своє життя Христу, має за голову Христа. Приймаючи життя Голови, він автоматично діє в тій самій любові, милості, пробаченні та благодаті, що і Сам Бог.

Дружина повинна підкорятися своєму чоловікові, як це годиться в Господі (Кол.0318), але вона не може бути причиною його спасіння (1Кор.0714). Вона може бути живим прикладом, щоб наблизити його до Христа, але цей вірш у Першому посланні до Коринтян означає, що її неспасенний чоловік відділений, щоб вона могла діяти у житті Христа, коли вона ходить у Дусі. Відповідальність перед Богом за його спасіння - це його відповідальність, а не відповідно до її ходіння перед Богом.

Print