Ukrainian Ukrainian
Стати нашим патроном

СЛУЖІННЯ СЛОВУ

Одне із двох служінь Церкви /Дії0604

Випереджати в любові

Випереджати в любові

Павло отримував задоволення в з’ясуванні, що робить вседостатня благодать. Він тричі благав Господа вийняти йому колючку з тіла.

Не будьте винні нікому нічого, крім любові

Не будьте винні нікому нічого, крім любові

Коли Чемпіон Любові вийшов на земну сцену людського дійства, Він навчив нас про справжній борг життя.

Любов до всіх людей

Любов до всіх людей

В Першому посланні до Солунян 0312 Павло молився за навернених солунян, щоб Господь їх примножив та збагатив любов один до одного та до всіх людей. Основою нашої любові один до одного в Тілі Христовому є наше взаємне єднання з Ним через хрищення Святим Духом, у якому всі ми, як віруючі, є причасниками (Євр.0604). Коли ми визнаємо наш союз у Христі, тоді Божа праведність в Ньому спонукає нас любити один одного, незважаючи на характери, симпатії та антипатії.

Але як щодо любові до всіх людей? На чому ми це ґрунтуємо? Ми ґрунтуємо нашу любов до всіх чоловіків, жінок, підлітків і дітей на факті необмеженого спокутування, яке робить усіх людей придатними до спасіння. Ми сприймаємо всіх спасенних як "у Христі" і, отже, як нових творінь (2Кор.0517); однак ми повинні розглядати всіх, хто не спасенний, як кандидатів на спасаючу благодать Христа (Тит.0211), тому що Він є ублаганням не лише за наші гріхи, але "за гріхи всього світу" (1Ів.0202). Ісус за Божою благодаттю скуштував смерть за кожну людину (Євр.0209). Отже, ми зобов’язані любити всіх людей і виявляти їм Євангеліє (1Пт.0112), яка є самою Божою силою на спасіння (Рим.0116). Отець дійсно бажає, щоб усі люди спаслись і прийшли до пізнання правди (1Тим.0204).

Пастор Карл Генрі Стівенс
Думки, що збирають солому

Думки, що збирають солому

Не існує такого поняття, як емоційна проблема. Це приголомшлива правда відповідно до Божого розуму через Його Слово. Як людина думає в своєму серці, така вона і є (Пр.2307).