Процес збудування Святим Духом

Процес збудування Святим Духом

Пастор Карл Генрі Стівенс

Бог використовує Біблію для збудування Своїх людей. Це Слово благодаті, що об’єктивно збудовує нас. Виходячи з цього, думайте про свою душу як про базову структуру, а про Боже Слово як про матеріал, який Святий Дух використовує для будування на ній.

 Передумовою для цієї структури є наповнення Святим Духом, відповідно до послання до Ефесян 0518, де сказано, що ми повинні постійно наповнюватися Святим Духом. Ми виробляємо дію з нашої вільної волі, позитивно ставлячись до Слова благодаті. Як результат, ми можемо продовжувати наповнюватися безперервно. Це є необхідною умовою будь-якої побожної структури душі, яка відображає Божу природу. Є багато приголомшливих віршів на тему збудування душі: Дії 0931; Ефесян 0317,19; Галатів 0419; Колосян 0206; і 1Петра 0205. І навіть коли конструкція завершена, процес будівництва на цьому не зупиняється.

Відповідно до Псалма 1605-06 та Псалма 2305, моя чаша переповнюється. Це означає, що поємність моєї душі переповнюється. Я не буду жити в жалості до себе чи самонавіяному нещасті. Я не буду жити з неправильною структурою душі. Натомість я матиму надзвичайну здатність жити і виливати життя на інших.


Print   Email