Що таке справжнє світло?

Що таке справжнє світло?

Пастор Карл Генрі Стівенс

Темрява приватно інтерпретує світло. Коли темрява інтерпретує світло приватно, тоді вона робить це світло темрявою. Якщо моє око не зосереджене, то я ніколи не буду сповнений світлом (Лк.1134, в оригіналі).

Якщо я знаю добре і погане, то це буде приватно інтерпретувати любов. Любов - це Дерево Життя. Від мене вимагається їсти лише з одного дерева і не їсти з іншого. Я повинен мати любов, інакше моє світло - це не світло, це темрява (Мт.0623).

Відповідь на життя полягає в тому, що справжнє світло тепер світить. "Хто любить брата свого, той пробуває у світлі, і в ньому спотикання немає." (1Ів.0210). Якщо ми можемо любити свого брата любов’ю, яка не може зазнати невдачі, тоді, без сумніву, наші логічні обґрунтування та розуміння гріха і слабкостей ніколи не можуть домінувати над нашим світлом. Тому що любов знищила це. Тепер немає жодного спотикання.

Серед братів є один спосіб усе досліджувати (1Сол.0521), і це через любов, сповнену світлом. "Дорога орлина в повітрі" (Пр.3019). Яке це диво. Чому? Закон тяжіння все ще існує, але орел здатний літати, незважаючи на цей закон. Наскільки це правдиво! У нас все ще є закон гріха і смерті. Ми все ще маємо природу, яка підвладна темряві та силі наших емоцій без Бога. Проте закон Духа життя в Христі Ісусі визволив нас від закону гріха та смерті (Рим.0802). Любов перевищує знання (Еф.0319), мир перевищує розуміння (Флп.0407), а Христос переносить нас поза наші обмеження того, як ми обмежуємо Бога.


Print   Email