Чудова перлина

Чудова перлина

Пастор Карл Генрі Стівенс

Дуже цікаво, як утворюється перлина. Вона починається як піщинка в чужому місці - устриці. Устриця бере цю частинку дратуючого піску і перетворює її на перлину.

Думаючи про це, ми звертаємося до притчі про дорогоцінну перлину в Євангелії від Матвія 1345-46. Перлиною тут є Церква. Ми чужинці тут, на цій землі (Євр.1113), але Бог перетворює нас на образ Свого Сина (Рим.0829). Ми, як Його Церква, були куплені кров’ю Христа. У виробленні перлини задіяний великий біль, так само як Христос зазнав великого болю, щоб створити Церкву.

Нам гарантовано, що одного разу ми будемо подібні до Нього (1Ів.0302). Ми повинні проповідувати Боже Слово і не допускати, щоб нас щось відволікало. Ми повинні залишатися відданими молитві (Кол.0402) і нашій меті шукати та спасати загублених (Лк.1910). Нам потрібно підготуватися до випробувань, з якими ми зіткнемось, усвідомлюючи, що нас змінюють на Його подобу. Подібно до того, як перлина з’являється у своїй величі, так і ми, Церква, вийдемо вперед і слава з’явиться в нас (Рим.0818).


Print   Email