Оселя для Бога

Оселя для Бога

Пастор Карл Генрі Стівенс

Сьогодні ми стикаємося з двома великими альтернативами: ми можемо обрати мешкати в своїх слабкостях, своїх проблемах або своїх особистостях; або ми можемо дозволити, щоб наші тіла стали оселею для Всемогутнього Бога.

Другий вибір дає нам привілей жити за межами наших природних реакцій. Це дає Богові можливість виявити Його ініціації життя, Його впевненість і Його характер. Коли ми є Його оселею, ми знаходимо повний відпочинок. Будинок не старається зробити так, щоб його мешканцям було комфортно; він просто відпочиває на фундаменті та дозволяє, щоб життя зароджувалось всередині. Він не турбується про ремонт, тому що знає, що ремонтник подбає про все.

Бог більше, ніж замешкує час; Він замешкує план часу. В Книзі пророка Ісаї 5715 Слово говорить, що Бог "повіки Живущий" (замешкує вічність, в оригіналі). Якщо Бог замешкує вічність, чому б не дозволити Йому замешкати вас?

Зараз, коли світло на землі гасне, коли сонце заходить у сутінках часу, коли історія проявляється відкритістю і темрявою свого потенціалу, який вона виношувала протягом усього свого шляху, суд надходить на нашу націю, тому що вона пожинає те, що вона посіяла. В той час як її вавилонське замішання все заплутується та ускладнюється повторенням і посиленням гріха землі, ми можемо вибрати не бути пасивним чи егоїстичним, а бути оселею для Бога.


Print   Email