Вивільнення віри

Вивільнення віри

Пастор Карл Генрі Стівенс

Чи вас колись бентежили люди, які слухають Боже Слово і, здається, приймають його, але ніколи не виявляють плоду Божого благословення у своєму житті?

Це тому, що прийняте ніколи не було вивільнено. Натомість Слово було приховане, залишаючись бездіяльним всередині серця. Сила накопичена, але людина не дозволяє їй вивільнитись в енергію.

Кожному християнину потрібно навчитися, як вивільнити віру, щоб надприродна суть характеризувала їхнє життя. Віра приходить через слухання (чути) і слухання через Боже Слово (Рим.1017). Чути відрізняється від просто слухати. Чути - це приймати з наміром діяти відповідно до почутого. Це породжує потенціал віри. Далі ми слухаємось почутого, не потребуючи доказів для обґрунтування нашого послуху. Тоді Слово насправді стає суттю наших дій.

Послух тому, що я чую з Божого Слова, вивільняє віру, підставу сподіваного (Євр.1101). В 3-му розділі Книги Ісуса Навина священикам було наказано ступити у воду, поки вона ще була високо. Вони почули Боже Слово і послухались, і перешкода з води була усунена.

Будучи мотивованими Божою любов’ю до вас і обітницями, які Він дав вам у Своєму Слові, практикуйтесь ступати з чистої віри, знаючи, що речі, які, здається, заважають вам рухатися вперед, незабаром будуть усунені. В Євангелії від Марка 0435 Ісус говорить: "Переплиньмо на той бік". Віра заведе вас туди.


Print   Email