Отець віри

Отець віри

Пастор Карл Генрі Стівенс

Бог не може зректися Себе, але залишається вірним. "А коли ми невірні, зостається Він вірним, бо не може зректися Самого Себе" (2Тим.0213). Чи Авраамове невірство зробило Боже Слово недієвим?

"Зовсім ні! Бож Бог правдивий, а кожна людина неправдива, як написано: Щоб був Ти виправданий у словах Своїх, і переміг, коли будеш судитися." (Рим.0304). Хто батько вашої віри? "Бо ви всі сини Божі через віру в Христа Ісуса!... А коли ви Христові, то ви Авраамове насіння й за обітницею спадкоємці" (Гал.0326,29).

Коли ви розглядаєте життя Авраама, чи думаєте ви про його перелюб? Ні, не думаєте. Коли ви думаєте про нього, ви думаєте про велетня у вірі? Так! Тож, як це сталося з Авраамом? Він досяг свого становища завдяки Божій верховній владі та зростанню в благодаті та пізнанні особи, Ісуса Христа. "А з Його повноти ми одержали всі, а то благодать на благодать" (Ів.0116).

Розглядаючи життя Авраама, ми можемо побачити, що лише завдяки Божій благодаті його життя справило такий вплив. Коли ми усвідомимо, скільки з нашого життя - сама благодать, тоді ми знатимемо, що саме наше життя залежить від Бога.


Print   Email