Шлях Царя і Священика

Шлях Царя і Священика

Пастор Карл Генрі Стівенс

Дозвольте Ісусу Христу провести вас на Царськосвященницький шлях Його Слави. Як прославлений Священик, Він сидить вгорі. Він увійшов заради нас, здобувши відкуплення, і зараз заступається за нас.

Він має силу нескінченного життя. Як священик, Він представляє Бога перед людьми, а людей перед Богом. Як людина, Він ототожнюється зі слабкістю людини перед Богом. Як священик, Він постає перед Отцем із кров’ю спокутування.

Отець приймає кров і підтримує нас без панування і зарахування гріха. Ми не повинні підтримувати себе. Ісус, наш Первосвященик, - це не Ісус на землі, Якому судилося померти на Голгофі, а Ісус, призначений жити для нас на Небесах. Він є особистим Богом, Який є всемогутнім, Який робить все можливе для того, щоб ми пересвідчили спокій віри.

Аарон і Мойсей провіщали початок роботи Христа на землі. Мелхиседек та Ісус Навин провіщали Його небесну роботу для нас на небесах. Віруюча людина не повинна мати справу із власним життям. Але вона відповідальна вправлятися в своїй волі та відгукуватись на Слово в Тілі та на Царя Христа, Який сидить у славі.

Пізнайте Христа як Царя та Священика, Який увійшов на Небо заради вас зі Своєю власною кров’ю. Пізнайте Його, оскільки Він представляє вас Отцю. Його смерть подбала про ваш гріх, Його Священство піклується про ваші теперішні гріхи, а кров покриває їх, щоб з вами можна було мати справу через благодать Його Святості та в Справедливості природи Його Сутності.


Print   Email