Розкриваючи серце

Розкриваючи серце

Пастор Карл Генрі Стівенс

Бог формує наші обставини як корисну дисципліну. Обставини, якими б вони не були, ніколи не можуть змінити того, що всередині людини. Якби Бог дав нам найкращі обставини у світі, вони виявили б лише те, чому ми віддаємо перевагу.

"Ходи здалека від людини безумної, і від того, в кого мудрих уст ти не бачив" (Пр.1407). Якщо хтось не відображає доктрину як передумову для спілкування, відійдіть від нього. Біблія називає його нерозумним.

Кожна книга Писання розкриває щось щодо нашого серця, незалежно від того, чи воно є покірним, чи егоцентричним. Тягар - це зовнішні спокуси, злі звички та злі прив’язаності. Гріх - це внутрішня потужність сили Адама, яка контролює якусь частину душі. Відкладіть кожен тягар, кожну ділянку гріха, яка найбільше тривожить, і кожен розумний гріх, який може охопити вас.

Як відкласти осторонь гріх? Чи потрібен на це час? Як ми чинимо з усім, що заважає прогресу? Яким має бути наше ставлення до нього? Відкладіть його осторонь або позбудьтеся його. Як бур’яни потрібно викорінювати з саду, щоб вони не процвітали, тим паче з тим, що заглушує Боже Слово, треба розібратися у нашому житті (Мт.1322).


Print   Email