Вдячність

Вдячність

Пастор Карл Генрі Стівенс

Велике звільнення приходить до християнина, який вдячний. Навіть посеред труднощів його серце переповнює радість в Господі (Неєм.0810). Незважаючи на те, що напади сатани спеціально розроблені так, щоб привести до розчарування, дякування приносить захист нашій душі та розуму.

Ми були звільнені з полону гріха, викуплені кров’ю Агнця, Ісуса Христа, і Його сила Воскресіння зараз діє в нас. Його милість - це наше місце перебування. Ми - Його люди, а Він - наш Бог (Єр.3018-22). Це теми, які повинні лунати зсередини нашого серця.

У Другій книзі Хронік 0513 були призначені сурмачі та співаки, "щоб подати один голос на хвалу та дяку Господеві". Кожного ранку, дня та вечора ця група мала стояти і дякувати Богові.

Бог сказав Давидові настановити співаків, щоб хвалили Його в храмі цілий день і ніч. Їм мали платити лише за те, щоб співати. Бог хотів, щоб вони співали навколо ковчега, тому що Він любить, коли Йому дякують і поклоняються. Він використовує це, щоб наповнити подяками серця інших. Коли ви чуєте, як співають співаки, дякуйте Богові, приєднуйтесь і поклоняйтесь від свого серця.


Print   Email