Яке минуле?

Яке минуле?

Пастор Карл Генрі Стівенс

Бог не має плану на минуле. Минуле пройшло. Воно проминуло Ми не повинні згадувати минуле, хіба що для того, щоб розібратись із чимось і прояснити його раз і назавжди.

Він забезпечив дерево - хрест – щоб розібратися з ранами минулого, які можуть затриматися в підсвідомому та несвідомому розумі.

Бог має план на сьогодні і на майбутнє. Цей план має вічну мету, і він здійсниться! Ми відправляємо місіонерів у всі куточки світу, щоб послужити Христом невіруючим. Кожного разу, коли вони повертаються, вони кажуть: "Ці люди тепер живуть. Ті, хто були мертві у своїх гріхах, живі! Вони живі навічно, і вони в Божому плані".

Ми були доручені Богові та слову Його благодаті (Дії2032). Служіння, яке не звеличує Слово на основі благодаті, - це служіння, яке все ще знаходиться в Старому Заповіті. За винятком кількох слів, які доповнюють Новий Заповіт, деякі люди ніколи не виходили зі старого. Проте Бог хоче ввести нас у Свою річку життя, де все нове. Божа сила така велика, така прекрасна. Сила річки переносить нас; ми не пливемо. Потік виходить з неба, вливаючись у шлюб, у сім’ю, у дружбу. Навіть у байдужості, Бог завойовує нас.


Print   Email