Серце за загубленими

Серце за загубленими

Пастор Карл Генрі Стівенс

У заможного чоловіка в Новій Англії, здавалося, було все. Проте, хоча він був здоровий і мав багато друзів, він покінчив життя самогубством.

Він залишив по собі записку, в якій говорилося: "Я не знаю, чому я це роблю, але я повинен це зробити. Нудьга нестерпна. У мене є всі необхідні мені гроші. Я досяг успіху. Я набув "хороших" речей у житті. Але мені так нудно і я такий нещасний".

Чи хтось сказав цьому чоловікові, що є надія для тих, хто втомився? Чи він знав, що Ісус Христос сказав: "Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені" (Мт.1128)? Що стосується суспільства, цей чоловік мав все, що світ міг запропонувати. Проте він жив життя без надії.

Боже Слово кристально ясне щодо того, яку приголомшливу систему цінностей можуть мати люди, коли вони приймають Його любов. Божа любов внесла би зміни для цього чоловіка.

Ми на цій землі, щоб свідчити і робити учнів. Ми тут, щоб шукати і спасати, що загинуло (Лк.1910). Ми на цій землі, щоб виявляти любов, яка послала Бога - в Людині - на Голгофу. І ця Людина, Ісус Христос, була розп’ята і пролила Свою кров за гріхи людства. Ми на цій землі, щоб виявляти, що одна душа варта більшого за весь світ (Мт.1626).


Print   Email