Неперевершене Слово

Неперевершене Слово

Пастор Карл Генрі Стівенс

Дозвольте мені спробувати передати надзвичайну ціну, яку заплатили звичайні люди, щоб ми могли тримати Біблію в руках, мати можливість перегортати її сторінки, напоюватись її заповідями і смакувати її правду.

Я не хочу нехтувати Книгою або тим, що вона говорить. Я не хочу забувати її заповідей і точності, її чистоти, святості та праведності. Боже Слово надає великий наказ здобувати загублених; воно повідомляє велике доручення йти по всьому світу з Євангеліє. У ньому міститься чудова настанова робити учнів. Там є чудові принципи, які говорять нам любити одне одного і покладати своє життя так, як Христос зробив для Свої Церкви.

Легко сказати, що ми віримо в Біблію, але інша справа - дозволити їй перейняти контроль і контролювати кожну частину нашого життя. Легко сказати, що Біблія - це Правда, але інша річ - сказати, що Біблія має рішення і відповідь на кожну проблему та молитву. Боже Слово було написане під натхненням Святого Духа (2Тим.0316) і втілено в особі Ісуса Христа (Ів.0114; Об.1913). Він прагне, щоб написане Слово стало живою Правдою у наших серцях, щоб ми стали живими посланнями для всіх навколо нас (2Кор.0303).


Print   Email