Висота думки

Висота думки

Пастор Карл Генрі Стівенс

Божі думки вищі за наші (Іс.5509), і для того, щоб досягти висоти цих думок, ми повинні бути посаджені разом з Ним згідно з Завершеною роботою (Еф.0206).

Поміркуйте про зменшення земних висловлювань та збільшення небесного спілкування, яке взяло б верх в житті людини. Подумайте про всі слова, які можна було б вилучити; про розмови, яких стало б менше; про депресію, якої можна було б уникнути; і про тиск, який був би знятий.

Об’явлення Божих думок дало б таке полегшення для розуму та емоцій людини. Замість того, щоб кожного разу, коли вона думає, що їй щось не вдалось чи не зробила належним чином у якійсь ділянці, у її житті завжди з’являлись почуття провини та засудження як автоматичний наслідок, вона би прийняла думку про вічну Божу доброту, безумовну любов та неминаючу милість, тому що Божі думки не злі щодо нас (Єр.2911).

"Аврааме, коли ти йдеш до Єгипту в непослуху, і Лот, незважаючи на твою нечестивість і забруднення та Мою ненависть до твого гріха, Мої думки - дати вам зараховану праведність через відкуплення, якщо ви її приймете. Петре, ти відрікся від Мене і це серйозний гріх. Але Петре, Я маю план суверенної благодаті, який буде тебе надихати та спонукати; і посеред твоєї особистої поразки ти пересвідчиш доказ благодаті, доказ милості та особисту любов, яку Я маю до тебе у Своїх думках".


Print   Email