Пізнання Його

Пізнання Його

Пастор Карл Генрі Стівенс

Одна з найбільших потреб у нас - це пізнати серце Небесного Отця. Багато хто служить, але вони насправді не знають Того, Кому вони служать. Багато проповідують, але забувають представити характер і природу Того, про Кого говорять. Чому? Вони не мають спілкування зі своїм Спасителем.

Павло сказав у Посланні до Филип’ян 0310: "щоб пізнати Його". Метою життя Павла було пізнати Його. Як нам пізнати Господа? Відповідь міститься в наступній частині вірша: "й силу Його воскресіння". Ми маємо пізнати Ісуса Христа в силі Його воскресіння. Тут місцевий відмінок, що означає, що Бог хоче, щоб наше життя постійно знаходилось у спілкуванні в силі Христового воскресіння. Це означає, що в нас діє смерть, щоб життя могло вивільнитися в інших. "Бо завсіди нас, що живемо, віддають на смерть за Ісуса, щоб з'явилось Ісусове в нашому смертельному тілі. Тому то смерть діє в нас, а життя у вас" (2Кор.0411-12).

Пізнання Його - це ключ. Подібно до Павла, вважайте "усе за втрату ради переважного (порівняно з надзвичайною величчю) пізнання Христа Ісуса" (Флп.0305, розширений переклад).


Print   Email