Духовний дім

Духовний дім

Пастор Карл Генрі Стівенс

Велика потреба на даний момент полягає в тому, щоб віруючий був внутрішньо збудований і зміцнений. Неемія плакав, тому що стіна навколо міста Бога та Божого народу була зруйнована (Неем.0104).

Коли кожен віруючий збудований, це не лише заради нього, а заради Тіла Христового (Кол.0124). Він зроблений духовним храмом - частиною більшої структури, Тіла Христового. "І самі, немов те каміння живе (живі будівельні блоки), будуйтеся в дім духовий, на священство святе, щоб приносити жертви духовні, приємні для Бога через Ісуса Христа" (1Пт.0205).

Будівельні блоки (невидимі здібності в душі здорового віруючого) необхідні, але саме вапняний розчин робить структуру зчепленою як єдине ціле. Розчином повинна бути Божественна любов agapao, яка тримає структуру разом. Ось що Боже Слово має на увазі в Посланні до Ефесян 0416: "А з Нього все тіло, складене й зв'язане всяким допомічним суглобом, у міру чинности кожного окремого члена, чинить зріст тіла на будування самого себе любов'ю".

Давайте любити один одного (1Ів.0407) через правильне ментальне зосередження та налаштування на Завершену роботу Христа всередині місцевих зібрань та між ними. Це розчин, який не може тріснути і не трісне.


Print   Email