Любов – від відношення до дії

Любов – від відношення до дії

Справжня мудрість здійснює те, у що вірить. Це починається як відношення, а потім виявляється в дії так само, як і любов (Гал.0506). Мудрість знайомить з любов’ю Голгофи.

"А з Нього (саме завдяки Йому) ви в Христі Ісусі, що став нам мудрістю від Бога" (1Кор.0130, розширений переклад). Оскільки Бог сповнений мудрості та любові, Його дії виявили це, пославши Свого єдиного Сина померти за нас. Його любов виразилася в Його діях.

Любов ніколи не підводить, у неї немає проблем з прийняттям людину такою, якою вона є, не бажаючи змінити її. Любов відважна. Чи ви наважуєтесь любити свого ворога, дурня чи навіть когось, хто не хоче, щоб ви дбали?

Ми можемо багато чому навчитися з любові Господа у своєму житті та життях тих, хто довкола нас. Бог не лише сказав нам, що Він любить нас, але і втілив це в життя, пославши нам Свого Сина. Як часто ми говоримо Слово людям, але не хочемо показувати їм у дії? Наших слів, здається, багато, але наших вчинків мало. Ми не повинні обмежувати своє вираження любові. Це не повинно зупинятися, коли доходить до людей, які не звертаються до нас. Давайте будемо складати свої життя, щоб ми могли дозволити Божій любові проявлятися через нас.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email