Міцно тримайтеся за Слово

Міцно тримайтеся за Слово

Боже Слово є всім для християнина. Воно є духом і життям (Ів.0663), воно очищає (Ів.1503; Еф.0526), зцілює (Пс.10720; Лк.0707) і вґрунтовує нас з Христом (1Пт.0510; Кол.0123).

У ньому немає сірих зон. Хоча воно містить усі знання, його послання зображено у великій простоті. Насправді так просто, що багато хто відмовляється вірити: "Та боюсь я, як змій звів був Єву лукавством своїм, щоб так не попсувалися ваші думки, і ви не вхилилися від простоти й чистості, що в Христі" (2Кор.1103).

Наше життя зі Словом має основуватись на об’єктивності. Об’єктивність визначається як щось, на що не впливають емоційні чи особисті упередження; коли матеріальний об’єкт відокремлений від ментальної концепції. Сатана змушує людей шукати відповіді поза Біблією. Коли Бог дає дар, це завжди в об’єктивності та практичності. Диявол намагається відвернути людей від цього, змушуючи людей мислити суб’єктивно.

Це так важливо, щоб ми міцно тримались за простоту Біблії. Боже Слово важливіше за все в нашому житті, навіть за нашу фізичну їжу (Йов2312, в оригіналі). Ми повинні жити і бути підтримувані кожним Божим Словом (Мт.0404). Тримайтеся міцно за саме своє життя - Боже Слово.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email