Навчіться від Христа

Навчіться від Христа

Апостол Павло знав, що сам по собі він ніщо, але по Божій благодаті він знав, що має щось велике, щоб запропонувати людям. "Мені, найменшому від усіх святих, дана була оця благодать, благовістити поганам недосліджене багатство Христове" (Еф.0308).

Але перш ніж він міг служити іншим, йому довелося пройти період навчання, який для нього становив три роки. Чи усвідомлюємо ми, на проголошення якого послання Бог нас підняв? Як і Павла, Він хоче озброїти нас посланням про багатство Його благодаті. Але спочатку ми повинні увійти до Божого навчального закладу.

Ми також повинні підготуватися, перш ніж зможемо ефективно ділитися Христом з іншими. Як ми готуємось? Навчаючись від Христа! "Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм" (Мт.1129). Авраам навчився по вірі. "Вірою Авраам, покликаний на місце, яке мав прийняти в спадщину, послухався та й пішов, не відаючи, куди йде" (Євр.1108).

Коли ми слухаємось, ми дозволяємо Святому Духу навчати нас про велике багатство, яке пропонує нам Христос. Ісус Христос був Божим Сином, але Він навчився послуху через те, що Він вистраждав (Євр.0508). Чи готові ми вступити до Божого навчального закладу, щоб навчатися за Його шляхом, будь-якою ціною, щоб ми могли мати і ділитися багатством Христа?

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email