На всіх твоїх шляхах

На всіх твоїх шляхах

Коли я спокушений, я можу або підкорити себе і сповідувати теологію, або я можу вірити в Бога і визнавати Його всім своїм серцем і пересвідчувати Його життя через віру.

Бог не зробить вибір за мене, тому що Бог уже вирішив дати мені благодать. Бог не надасть іншого способу втечі на досвіді. Він уже дав мені Своє життя. Чи виберу я Його силу та виконання? Дехто бореться і називає це життям, але Бог дає Голгофу та воскресіння і називає це рясним життям. Ми повинні визнавати Бога на всіх наших шляхах. Ми не просто плануємо брати стільки і не більше, але ми постійно живемо в реальності християнської практичності у людському відгуку.

Деякі люди роблять визнання за Бога і проти диявола, але ніколи не пересвідчують Христа як своє забезпечення. Забезпечення полягає в тому, що наша воля дозволяє Його волі здійснити Його життя через нашу слабкість і дозволити діяльності Його розуму застосувати мудрість Його знання у слабкості наших можливостей. Тоді нам ніколи не доведеться підпорядковувати своє життя знанням, але ми просто через віру визнаємо Його на всіх наших шляхах.

Ми покликані вийти з життя для себе і покликані до життя в небесах, яке кличе нас до життя любові на землі в Святому Святих. Ми живемо там як вартові всередині за завісою з Христом і не займаємось собою, гріхом, осудом чи провиною. Ми живемо за межами себе, славно переважаючи і перевершуючи в благодаті.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email