Думки, що збирають солому

Думки, що збирають солому

Не існує такого поняття, як емоційна проблема. Це приголомшлива правда відповідно до Божого розуму через Його Слово. Як людина думає в своєму серці, така вона і є (Пр.2307).

Мої емоції є результатом мого мислення. Моїми емоціями керуватиме те, що поза Богом, якщо я не перебуваю в серці Його думок. Це проблема думки, а не емоційна проблема. Немає жодної емоційно неврівноваженої людини, яка б не дійшла до цього через свої думки.

У нас є особистий Спаситель і у нас є особистий диявол. Диявол є жорстким наглядачем, який тисне на людей, щоб вони збирали з землі замість того, щоб отримати спадщину з Небес (Вих.0513). Сатана хоче, щоб ваше заняття було вашим рабством, щоб ви ніколи не почули жодного слова визволення. Сатана давить на людей тиском, щоб вони не могли бачити далі своїх проблем. Вони схилені до землі та ніколи не бачать світла Сина Божого.

У нас є Особистий Спаситель. Отець, Я не буду ні про що думати, якщо Ти не навчиш Мене, що думати (Ів.0530, Ів.1410-11). Як Син, Я нічого не можу зробити Сам (Ів.0519). Отче, ось Я. Відкрий уста Твої, Сину, і Я наповню їх (Пс.8111). Результат Божої думки: життя воскресіння, що перетікає з одного в іншого. Я нічого не можу зробити власними силами відповідно до цінності вічного життя. Цінність вічного життя — це Сам Бог.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email