Перемога – наша

Перемога – наша

Пастор Карл Генрі Стівенс

Після багаторічної боротьби зі зловживанням наркотиками, алкоголізмом та аморальністю подружжя стало славно спасенним. Чоловік зателефонував мені, і спочатку він міг сказати лише: "Я ніколи б не повірив у це!"

Далі він сказав: "Святий Дух щось зробив у мені. Я був чужим для Бога, але почув про Божу благодать, і відбулась трансформація настільки чиста і така цілковита, що важко повірити". Послух цієї людини до почутого породив силу в його житті, яке тепер виявляло запашність Божого життя.

Як християни, важливо усвідомити, що перемога наша. Бог покликав нас бути свідками до цього світу (Дії0108), і ми маємо бути свідками тріумфу. Ми служимо Богові, Який завжди приводить нас до перемоги в кожній ситуації (2Кор.0214).

Саме в цьому полягає справжнє християнство. Ми можемо проводити занадто багато часу, живучи знизу, а не згори (Ів.0823). Він придбав нас, щоб ми були Його дітьми і ходили як Його учні. Божий план викуплення був виконаний для того, щоб ми жили як голова, а не як хвіст (Втор.2813).

Кожен з нас може насолоджуватися найбільшим привілеєм, долаючи негатив та емоційні хвилювання тим, щоб бути наповненим Духом.


Print   Email