Справи нашого Отця

Справи нашого Отця

Пастор Карл Генрі Стівенс

Протягом дня можна почути, як люди кажуть: "Я маю йти на роботу" або "Я повинен піти в магазин" і т.д. Ми маємо намір робити багато речей протягом дня, але як часто ми маємо таке ставлення щодо здобування душ?

Щодня ми маємо можливості ділитися Євангелієм з іншими, але багато разів ми занадто зайняті всіма своїми справами. Ісус завжди займався справами свого Отця. Він сказав: "Не шукаю волі Своєї, але волі Отця, що послав Мене" (Ів.0530). Він сказав нам йти "по цілому світові, та всьому створінню Євангелію" проповідувати (Мр.1615). Ця Божественна заповідь не залишає виходу для плоті. Бог покликав кожного з нас в нашому особистому житті бути "особистими здобувачами душ".

Не кажіть: "Я піду через місяць". Призначте у своєму серці щоранку здобувати душі для Царства. Навіть коли у вас немає можливості поговорити з кимось, будьте в молитві за тих, хто не знає Христа. Моліться, щоб Бог помістив на вашому шляху людей, з якими ви можете поговорити. Попросіть Бога дати вам зламаність до загублених. Ви не повинні підходити ні до кого без молитви в серці.

Коли ви задумаєте у своєму серці здобувати душі та довіритись Богові, щоб Він вас провадив, ви будете пересвідчувати радість, яка походить лише від Бога. Пам'ятайте, що "радість буває в Божих Ангелів за одного грішника, який кається" (Лк.1510).


Print   Email