Відношення безкорисливості

Відношення безкорисливості

Біблія говорить: "Нехай не шукає ніхто свого власного, але кожен для ближнього" (1Кор.1024). Такий вид любові у нашому суспільстві втрачений.

Люди вибирають здобувати владу, впливати на людей і задовольняти егоїстичні потреби. Світ постійно навчає цієї концепції, особливо через телебачення, яке зображує людей, які миттєво закохуються і які роблять великий акцент на почуттях. Вони натякають, що немає ніяких затрат.

Це суперечить християнському шляху, який говорить, що любов без волі неможлива. Бог завжди поєднує обидві. Якщо немає почуття посвяти, то любов не справжня. Це сентиментальність. Крайністю є воля без любові або, іншими словами, маніпуляція.

Часто сатана встановлює твердині в душі віруючого, щоб він був зайнятий собою, а не іншими. Твердиня — це коли моє Я піднесене, а Бог залишився в абстракції.

З чого складається любов сьогодні? Де Джерело? Для того, щоб вас можна було кваліфікувати як тих, хто має "справжню любов", ви повинні бути готові бути безкорисливими. Це безумовна любов за будь-яку ціну. "Ми з того пізнали любов, що душу Свою Він (Ісус Христос) поклав був за нас. І ми мусимо класти душі за братів" (1Ів.0316). Світ волає, щоб ми показали їм, як сильно Бог їх любить. Ми повинні не тільки розповісти їм, але й показати.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email