Роззброївши влади й начальства

Роззброївши влади й начальства

Я хотів би побачити обличчя сатани і пекельних демонів, коли Господь Ісус вийшов із могили.

Коли Він вознісся, кожен падший ангел намагався перешкодити Йому піднятися на небо. Господь Ісус піднімався повз них, але, звісно, вони не могли доторкнутися до Нього. Він роззброїв влади й начальства, сміливо вивів їх на посміховисько. Вибрані ангели були свідками перемоги Христа і поразки сатани (Кол.0215).

Нещодавно ми постукали в двері і привели одну жінку до Христа. За мить вона була спасенна назавжди, охрищена в єдність із Ним. Вона була запечатана Духом (Еф.0113) і відроджена по благодаті через віру в Христа, а не від неї самої (Еф.0208). Миттєво вона посіла на небесах і стала членом царської Божої родини.

Ніхто з нас, особливо коли ми знаємо, наскільки ми винні, не може відразу цього зрозуміти. Але перед Богом цій жінці ніколи не доведеться стикатися з судом від Бога — незалежно від того, що вона зробила в своєму житті.

Як це можливо? Досконалу справедливість задовольнила Кров. Його Кров говорить про Його тріумф над гріхом і смертю. Сатана не міг утримати Ісуса, і він не може втримати нас. Ісус зіпсував все, що намагався зробити диявол, і Він відкрив шлях для мене і вас.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email