Випереджати в любові

Випереджати в любові

Павло отримував задоволення в з’ясуванні, що робить вседостатня благодать. Він тричі благав Господа вийняти йому колючку з тіла.

На його третє прохання (2Кор.1209) Бог сказав: "Моєї благодаті достатньо. Колючка не буде вийнята, Павле. Ти будеш черпати свою силу з Мене, і Христос буде сформований в тобі. Ти будеш сформований та уподібнений до образу покірності та смиренності. Ти пізнаєш Мої страждання та природу Моєї залежності від Отця, як ти залежиш від Мене, через Духа. Коли ти думає, що не можеш чогось зробити, буде містичне потішення, мотивуюче спілкування, запевнення зі Слова та єдність у милості. Моя сила стане досконалою. Я хочу, щоб ти знав силу, яка не покине тебе, коли ти зазнаєш невдачі".

Павло отримував задоволення в пізнанні, що робить вседостатня любов (2Кор.1210). Він дізнався, що означає жити з колючкою, але мати життя, яке він прожив, у благодаті. Ви можете любити, тому що благодаті достатньо. Відгук іншої людини не повинен регулювати вашу ініціацію. Ви йдете над міру в любові, де їхнє ставлення зупиняється через невігластво чи бунт. Їх поведінка не змінює вашого ставлення. Їхня незрілість не змінює зрілість любові, стабільність благодаті та силу Божого характеру.

Випробування може бути незрозумілим, але все ж в ньому є визначення та ясність мети через ваш досвід спілкування з Христом у єдності благодаті.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email