Зранена Любов

Зранена Любов

Пастор Карл Генрі Стівенс

Божа любов може бути зранена. У Псалмі 4110 є пророцтво про те, що Юда був приятелем. У Книзі Захарія 1306 також є пророцтво про зранення Ісуса в домі Його друзів.

Ми зранені по-різному. Наша душа може бути зранена і любов нашої природної людини може бути зранена, і в цьому випадку наші емоції страждають. Але ці сентиментальні, душевні рани відрізняються від ран Ісуса в домі Його друзів. Рана Божественної Любові є духовною і страждає через те, що ця людина або Бог любить вас. Вона не страждає через себе, але страждає тому, що прийшла полюбити вас. Чим досконаліша любов, тим легше її зранити.

Юда познайомився з Ісусом, але він ніколи не розумів Його любові. Для Юди Ісус був "добрим другом", але Юда ніколи не розумів спільності та сили Божественної Любові в серці Ісуса. Отже, Юда підняв п’яту проти Нього. Любов була зранена. Учні, як вівці без пастора, були розпорошені, тим самим також зранивши любов, яку вони ще не до кінця збагнули.

Після того, як Петро зрікся Христа, Ісус подивився на нього зраненими або скривдженими очима (Лк.2261). Очі сказали: "Чому ти відрікаєшся від Мені? Чому ти раниш Мене? Чому ти відступив? І чому ти не розумієш Мого серця?" Це серце Божої любові. Любов хоче, щоб ми робили речі через її бажання, а не через її накази. Любов так глибоко відчуває рану через те, чим вона є.


Print   Email